diversiteit & inclusie

diversiteit en inclusie

Ervaar je als organisatie uitdagingen bij het creëren van een inclusieve cultuur waarin iedereen zich thuis voelt? Wil jouw organisatie het moreel van medewerkers vergroten? Wil jouw team beter uitgerust zijn om samen te werken in een diverse omgeving?

Dan kan het Diversiteit & Inclusie programma van BOOSTER je hierbij helpen.

Diversiteit en inclusie zijn de bouwstenen van een innovatieve en productieve werkomgeving. Organisaties die diversiteit en inclusie serieus nemen, zien niet alleen een toename in tevredenheid en loyaliteit van hun personeel, maar ook betere bedrijfsresultaten.

 

onze aanpak

Is altijd een op maat gemaakt programma aangepast aan de specifieke behoeften en context van jouw organisatie. Onze programma's bestaan uit 1 of meerdere sessies of workshops die ontworpen zijn om jouw team de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om een inclusieve cultuur te bevorderen. Wij richten ons op praktische en interactieve leermethoden die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.

Voorbeeldthema's:

  • Identiteiten en intersectionaliteit
  • Onbewuste vooroordelen en stereotyperingen
  • Microagressies
  • Bondgenootschap
  • Inclusieve communicatie
diversiteit en inclusie

Zie jij als organisatie het belang van het bouwen van een diverse en inclusieve omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een openhartig gesprek over hoe we samen kunnen bouwen aan een diverse en inclusieve cultuur.

Samen Sterker naar de Top!