talent- en teamontwikkeling

BOOSTER faciliteert talentontwikkeling middels individuele trajecten, teamtrajecten, leiderschapstrajecten en Visie op Talent sessies. Hieronder vind je meer informatie over wat de diverse trajecten inhouden en wat onze aanpak daarbij is.

Samen Sterker naar de Top!

individuele talentontwikkeling

Heb je soms het gevoel dat je vastloopt in je werk? Haal je te weinig voldoening uit je werk? Kosten taken je te veel energie? Benut jij je talenten niet optimaal?

Dan is onze ‘Ontdek je talent sessie’ echt iets voor jou!

sterke talentgerichte teams

Loopt jouw team tegen uitdagingen aan zoals gebrek aan samenwerking, ineffectieve communicatie en ondermaatse teamprestaties? Wil je het potentieel van jouw team volledig benutten?

Dan is het ‘Sterke Talentgerichte Teams’ programma van BOOSTER echt iets voor jou!

talentgericht leiderschap

Loop je als leider tegen uitdagingen aan zoals het benutten van het volledige potentieel van je teamleden en het creëren van een omgeving waarin talent centraal staat?

Dan is het talentgericht leiderschapsprogramma van BOOSTER echt iets voor jou!

binnen 1 dag een gedeelde visie op talent!

Heb jij als organisatie te maken met verloop van talent? Merk je dat het steeds lastiger wordt om het juiste talent aan te trekken en te behouden in een competitieve arbeidsmarkt? Heb je gemerkt dat het ontwikkelen van een gedeelde visie op talent en het implementeren ervan een behoorlijke complexe en tijdrovende klus is?