ontdek jouw unieke talent!

individuele talentontwikkeling

Heb je soms het gevoel dat je vastloopt in je werk? Haal je te weinig voldoening uit je werk? Kosten taken je te veel energie? Benut jij je talenten niet optimaal?

Dan is onze ‘Ontdek je talent sessie’ echt iets voor jou!

Iedereen heeft zijn eigen sterke punten en unieke talenten. Met onze persoonlijke begeleiding en coaching helpen we jou om deze te ontdekken en te versterken want werken vanuit je talenten levert veel voordelen op zoals werkplezier, motivatie, passie en betere prestaties. Of je nu nieuw bent in je rol of al jarenlange ervaring hebt, BOOSTER ondersteunt jou en moedigt je aan op je reis naar succes.

individuele talentontwikkeling

onze aanpak

We starten altijd met een intake en een talententest als vertrekpunt. Op basis daarvan volgt een ‘Ontdek je talent’ sessie van 90 minuten waarbij we dieper inzoomen op de uitkomsten van de test en je inzichten krijgt in je talenten, hoe deze met elkaar samenhangen en hoe je jouw talenten optimaal kunt gaan ontwikkelen en inzetten binnen jouw werkcontext. Op basis daarvan bekijken we of een vervolgtraject met persoonlijk coaching wenselijk is.

  • Ontdek je talent sessie
  • Persoonlijk ontwikkelingstraject - 5 aanvullende sessies

De methoden waarmee we werken zijn de mescan en MyTalentbuilder van Luk Dewulf. De mescan geeft inzicht in je talenten en valkuilen en laat zien welke onbewuste patronen schuil gaan achter gedrag. MyTalentbuilder geeft inzicht in je talenten, in welke context deze talenten het best ontwikkeld kunnen worden alsook inzicht in hefboomvaardigheden bij talenten in overdrive.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten op je ontwikkelingsreis? Neem vandaag nog contact met ons op voor een openhartig gesprek over hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken.

Samen Sterker naar de Top!