talentgericht leiderschap

website joker

Loop je als leider tegen uitdagingen aan zoals het benutten van het volledige potentieel van je teamleden en het creëren van een omgeving waarin talent centraal staat?

Dan is het talentgericht leiderschapsprogramma van BOOSTER echt iets voor jou!

Leiders spelen een cruciale rol bij het activeren van de talenten binnen teams en het stimuleren van een omgeving waarin talent centraal staat. Talentgericht leiderschap is een belangrijke voorspeller voor prestaties van teams en organisaties alsook medewerkerswelzijn.

onze aanpak

Is altijd een maatwerkprogramma bestaande uit een of meerdere sessies of workshops met passende talentinterventies waarmee leidinggevenden de vaardigheden en mindset ontwikkelen die nodig zijn om het beste uit hun team te halen.

website joker

De volgende aspecten staan daarbij centraal: het identificeren en koesteren van talent, het creëren van een cultuur van continue groei en ontwikkeling, het motiveren en effectief aansturen van teams.

Hierbij worden de volgende focusgebieden als uitgangspunt genomen

  • Vanuit eigen talenten leidinggeven
  • Talenten leren (her)kennen bij medewerkers
  • Situationeel leiderschap
  • Talentgesprekken voeren
  • Optimale inzet van de talenten van teams d.m.v. teamcraften

Zie jij als organisatie het belang van het investeren in leiderschapsgedrag dat bijdraagt aan het leren kennen, benutten en ontwikkelen van talent? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een openhartig gesprek over hoe we samen de leidinggevende posities kunnen versterken.

Samen Sterker naar de Top!