booster reviews!

Hoe was jouw ervaring met BOOSTER? Wij zijn heel benieuwd! Laat het weten in een review! Het delen van jouw mening helpt anderen weer een keuze te maken over welke dienst ze willen proberen.

Alvast bedankt!

Over mij
Rob

Vaak zijn je talenten voor jou zelf zo vanzelfsprekend dat ze je niet eens meer opvallen. Je doet het 'gewoon'. Maar er is helemaal niets mis mee om ze af en toe eens expliciet te benoemen. En dan is het wel héél plezierig als je dat samen met iemand doet die super objectief, bijzonder empatisch en rete-enthousiast is. En laat Janine nou precies zo'n persoon zijn. Dank voor de aangename sessie, Janine, en het helpen benoemen van mijn sterke kanten. En valkuilen. Het is geen garantie dat ik er niet nog eens in stap, maar nu kan ik tenminste denken: "Janine hééft me er voor gewaarschuwd" 🙂

Jessica

Janine is een enthousiaste, gedreven en leergierige professional die ervan geniet om anderen te laten groeien en ontwikkelen. Wat haar uniek maakt is dat zij ook veel interculturele ervaring heeft waardoor zij als talentontwikkelaar het verschil kan maken in teams met diverse culturen. Aanrader!

Joop

Janine is leergierig, scherp, on point en steady. Expert in cultuur, taal, hoe om te gaan met overtuigingen, meningen en aannames. Als spreker en als trainer zet ze mensen aan tot denken en brengt ze moeiteloos in gesprek. Wat haar kenmerkt is haar “eagerness” om beter te worden, dat draagt ze echt uit. Aanrader!

Robbie

De Visie op talent toolbox is een aanrader. Janine heeft een halve dag sessie gefaciliteerd m.b.t. een visie op talent. De deelnemers hebben een inspirerende leerzame ochtend gehad. Dankzij de sessie en de toolbox met daarin diverse interventies zijn we weer een stap dichterbij een gezamenlijke visie op talentontwikkeling gekomen. Prettig om vooraf te sparren over de groep en wensen van hen. Dat is maatwerk leveren.

Adila

Super leerzame “Ontdek-je-talent” sessie gehad. Janine brengt dit heel leuk en interactief, waardoor je meer inzichten en tools krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Het was een “eye-openende” ervaring! Aanrader!

Ritchie

Janine heeft mij geholpen mijn talenten in kaart te brengen tijdens een 'Ontdek je talent' sessie. Wat mij opviel, is dat ze heel gedreven is om het beste uit haarzelf te halen en dit ook uitstraalt naar anderen. Het is zeer prettig om met Janine te sparren, ze geeft je ruimte om na te denken wat haar ook weer nieuwe inzichten geeft. Ik kan Janine van harte aanbevelen om mee samen te werken.

Marijke

Soms wil je even opnieuw kalibreren. Waar sta ik nu en waar ben ik ook alweer heel goed in?
Janine heeft mij daarmee op stoom geholpen. Ze is een echte talentprofessional. Daar is ze heel goed in. Ze heeft de methode, de ervaring (20+ jaar als universitair docent) en de rust om de resultaten in context te plaatsen. Zowel de sterke kanten van je talenten als de overdrive effecten van je talenten. Dat is enorm verhelderend en met haar hulp kijk je rechtstreeks de spiegel in. Dat doet ze met compassie en positiviteit.

Ilonka

I would highly recommend Janine as a guest speaker. She provided our students with valuable new insights on a vast subject such as consumer perspectives in the Arab world. She stood out by her expertise and engaging way of presenting!

Rouaida

With her expertise in intercultural communication focusing on the Arab region and its culture, Janine conducted an interactive workshop in order to create a new perspective on the Arab world. Her engaging presentation style left a lasting impression on all participants. What stood out the most was her ability to foster an environment where participants were challenged to reflect on their current thoughts and share their experiences. She also encouraged open dialogue and ensured that everyone had the opportunity to contribute, creating a collaborative and enriching learning experience for all.
I highly recommend Janine as a guest lecturer. She possesses the rare combination of subject matter expertise, interactive teaching skills, and a personable approach that creates a positive and impactful learning experience. I look forward to more future collaboration with her.

schrijf een review!

62 + 3 =